Кошик
75 відгуків
funnynuts.in.ua

Суміш для випікання "Крафін", 629г

110 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Суміш для випікання "Крафін", 629г
В наявності
110 ₴
Суміш для випікання "Крафін", 629г
+380 (97) 980-90-21
  • +380 (50) 657-93-87
+380 (97) 980-90-21
  • +380 (50) 657-93-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Крафін - це незвичайне поєднання хрусткого круасану  та ніжного мафіну.
Ця великодня новинка з багатошарового дріжджового тіста з родзинками та цукатами стане справжньою окрасою святкового столу!


До набору входять:

  • суміш для випікання (борошно пшеничне в/ґ, цукор білий,  молоко сухе незбиране, яєчний порошок,  сіль кухонна,  розпушувач)

  • суміш «Опара»

  • цукати

  • родзинки

  • цукрова пудра

  • ванілін

    Спосіб приготування:
    Додаткові  інгредієнти: 3-4 ст.л. рослинної олії та 100 г вершкового масла                            
    1. У невелику ємність  висипати  суміш з пакетику «опара» , додати дріжджі,  25 мл  теплої води та перемішати. Накрити рушником та поставити в тепле місце на 5-10 хвилин.
    2. Готову суміш з  паперового пакету висипати у глибоку ємність, додати  готову  опару,   ванілін, 150 мл теплої води, 50 г  (3-4 ст. л.) розтопленого вершкового масла. Замісити тісто.  Наприкінці замісу додати 3-4 ст.л. рослинної олії. Ретельно перемішати.  Накрити рушником та поставити в тепле місце для збільшення  тіста  в об`ємі  в 2 рази (приблизно на 1 годину).
    3. Тісто обім`яти  та добре вимісити 5-7 хвилин. 
    4. Викласти тісто на робочу поверхню посипану борошном. Розділити його на 5 рівних частин.
    5. Кожну частину розкатати в прямокутник товщиною 2 мм. Змастити розтопленим вершковим маслом та викласти промиті родзинки з цукатами.
    6. Кожний прямокутник звернути рулетом по широкій стороні.
    7. Формуємо крафіни: кожний рулет розрізаємо вздовж  гострим ножем на дві половинки. Не дорізаючи до краю 2-3 см. Закручуємо одну половинку в кільце, розрізаною стороною назовні. Не розрізаний кінець тіста ховаємо всередину обмотуючи його другою половиною тіста. Вільний кінець тіста ховаємо всередину пірамідки. 
    8. Сформовані крафіни викласти в паперову форму діаметром 7-8 см попередньо змащені рослинною олією.
    9.  Залишити в теплому місці на 40-50 хвилин. Тісто повинно піднятися до краю форми.
    10. Розігріти духову шафу до 180-200 ⁰С. Випікати при температурі  180 ⁰С приблизно 35-40 хвилин до готовності.
    11. Охолодженні крафіни присипати цукровою пудрою.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага629 г
Складмука пшеничная в/г, сахар белый, молоко сухое цельное, яичный порошок, соль кухонная, разрыхлитель) смесь «Опара», цукаты, изюм, сахарная пудра, ванилин.
УпаковкаКартонна коробка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner