Різниця між кранч і гладкою пастою
Хрустка (кранч) арахісова паста
Найпомітніша різниця між двома арахісовими маслами полягає в тому, що хрустка арахісове масло зазвичай містить приблизно на грам більше клітковини, ніж його вершковий аналог. Клітковина надзвичайно важлива для регулювання вашої травної системи, і вона є надзвичайно корисною для вас поживною речовиною, яка допомагає вам відчувати ситість протягом тривалого періоду протягом дня, що запобігає переїдання та загалом пригнічує бажання переїдати нездорову оброблену їжу. Хрустка арахісова паста також містить менше насичених жирів, тобто менше нездорових жирів, які ваше тіло може прийняти.
Гладка арахісова паста
У той час як обидва види арахісовоі пасти містять значну дозу білка, гладка арахісова паста має трохи більше, ніж його хрусткий аналог. Це не надто велика різниця в харчуванні, але вона все ж є. Цікаво, що гладка арахісова паста містить більшу кількість вітаміну Е, який є ще однією важливою поживною речовиною, необхідною вашому організму, що робить гладку арахісову пасту дивовижним джерелом цього вітаміну. І хрустка, і гладка арахісова паста містять практично однакову кількість калорій. Те ж саме стосується вмісту білків, жирів та вуглеводів. Обидва типи арахісових паст також містять практично однакову кількість калію, цинку, фолієвої кислоти та вітаміну B3 (також відомого як ніацин, який знижує рівень холестерину в крові).
Інші статті